Vaillant Group

Vaillant Group

Vaillant Group este o companie internationala, o afacere de familie, cu o traditie de mai bine de 135 de ani. In domeniul tehnologiei de incalzire, activitatea sa principala, compania este a doua cea mai mare companie producatoare din Europa. Mai mult, Vaillant Group este activ si in industria tehnologiei de ventilatie si aer conditionat. Compania detine centre pentru cercetare & dezvoltare si producere in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Slovacia, Turcia si China. Vaillant Group este prezent in peste 20 de tari prin companiile sale nationale si exporta in mai mult de 60 de state.

Vaillant Group se axeaza pe produsele si sistemele care utilizeaza energie regenerabila. Exista o cerere in continua crestere pentru aceste produse in Europa. Acest lucru este valabil mai ales pentru pompele de caldura, care utilizeaza caldura din pamant sau din aer si pentru sistemele termale. Un alt pilon important este reprezentat de sistemele hibrid. Ele combina energiile regenerabile cu diferite dispozitive de incalzire pentru a furniza sisteme eficiente si inteligente.

Pentru Vaillant Group, ca unul dintre producatorii leaderi ai incalzirii prietenoase cu mediul si a tehnologiei de aer conditionat, sustenabilitatea joaca un rol esential. Tehnologia moderna de incalzire poate astazi sa aduca o contributie majora la protectia climatului. Numai in Germania, inlocuirea sistemelor vechi de incalzire cu unele utilizand tehnologie foarte eficienta poate salva mai mult de 30% din energia anuala si reduce emisiile de CO2 cu alte 30%.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati:
www.vaillant-group.com